November 23, 2007 | In: ceilalti, comportamentul uman, personal, web

Cum se leaga sireturile?

Cum se leaga sireturile?
Dati-mi internet uman. M-am saturat de aceleasi stiri si bloguri despre calculatoare si video-uri pe youtube. M-am saturat de site-uri despre site-uri si informatii despre informatii.. Vreau informatie despre oameni, despre ceea ce este uman si normal..

Cineva cauta mai devreme pe google “cum se leaga sireturile”. Se pare ca primul rezultat din lista de site-uri returnata de motorul de cautare este un post din blogul meu. Curios fiind din fire, am incercat sa ma uit la celelalte site-uri.. si mi-am dat seama ca niciunul(nici macar al meu) nu aveau nicio legatura cu adevarat cu legatul sireturilor.. Nu pot sa cred, nimeni din Romania, nu a scris niciodata pe acest Internet cum se leaga sireturile??.. Vorbim despre bannere, programare, bloguri.. vorbim despre cum sa facem toate aceste concepte mai umane si cum totul este orientat catre utilizator si nimeni nu a vorbit despre cum legi sireturi??? Ce internet uman este asta?..

Vreau sa caut pe internet informatii despre orice si ma astept sa le gasesc, din simplul motiv ca sper ca cineva le stie si este suficient de darnic incat sa imi spuna si mie..

Nu am stiut niciodata sa imi leg cu adevarat sireturile, pentru ca a trebuit sa invat singur acest lucru. Poate as fi inteles mai bine daca, in clasa I, atunci cand am inventat “legatul sireturilor”, cineva m-ar fi ajutat.. Nu aveam internet.. acum avem.. si totusi, suntem la fel de neajutorati..

Haideti sa ii invatam si pe ceilalti sa isi lege sireturile.. Cu cat impartasim mai mult cu atat avem sanse sa descoperim mai multe.

Related Posts:

6 Responses to Cum se leaga sireturile?

Avatar

Cd

November 23rd, 2007 at 18:59

Avatar

elena

November 24th, 2007 at 03:54

in acelasi registru. chiar ma intrebam daca timpul in care fumezi un trabuc mare. cubanez coincide cu timpul in care poti prepara numarul exact de omlete dint-un ou de strut intr-o tigaie de dimensiuni medii… :=)))

Avatar

valugi

November 24th, 2007 at 20:15

very good point/ eu vreau sa ma dezvat de obiceiul prost de haladui pe net cu zilele – exista vreun blog/site sa ma ajute?

Avatar

iuliux

November 25th, 2007 at 17:49

Avatar

It's about the search, not the conclusion | Aurelian

January 6th, 2008 at 15:43

[…] cum va ziceam si in legatura cu sireturile, va las pe voi sa reflectati asupra acestor cautari.. si cu atat mai mult asupra faptului ca […]

Avatar

robert

March 3rd, 2009 at 16:29

….da a sosit momentul sa-l invat pe fiul meu sa lege sireturile.Ceea ce noi adultii facem cu ochii inchisi , pentru ei este un adevarat chin….sa vad ce reusesc.

Comment Form

Abonează-te prin Email

Categorii

Foto

111411001001919917896878863857