January 21, 2008 | In: comportamentul uman, informez, personal, simplica-te, web

Saritura perfecta (In cautarea fericirii 1)

Am ramas socat acum cativa ani de reclama de la Sony Bravia, aceea cu mingile de cauciuc.. Probabil cea mai buna reclama existenta, din punctul meu de vedere.. De fapt, atat de tare m-a impresionat, incat am avut si o discutie extrem de intensa cu cineva, plecand de la acea reclama.

Nu vreau sa va umplu capul cu prea multe detalii asa ca o sa va spun doar concluzia acelei discutii:

Sariturile unei mingi difera fata de ale alteia pot fi comparate in functie de doua proprietati – inaltimea sariturii, si pasul acesteia (distanta intre locul unde cade odata mingea si locul unde cade apoi). Astfel unele sar mai sus dar au pasul mai mic, altele sar mai jos dar au pasul mai mare, sau orice alta combinatie posibila.. Oamenii cauta lucruri care sa ii faca fericiti, exact pe acelasi sistem.. Pentru ca si oamenii “sar” la fel ca o minge (sa zicem bioritm) ei cauta, inconstient o “minge” care sa aiba aceeasi saritura, la fel de inalta si la fel de lunga.. Ceea ce este interesant este ca de multe ori, gasesc doar una din aceste proprietati la fel ca a lor si cred ca au gasit ce cautau, fara sa isi dea seama ca mai era ceva.. decat mai tarziu..

Asadar, cautati “mingile” potrivite, sa nu sara nici mai sus, nici mai jos decat voi.. nici mai departe si nici mai aproape.. altfel, nu puteti “sari” impreuna.

Acum, revenind la ceva mai nou.. vreau sa spun doar atat.. s-au folosit 2,5 tone de plastilina pentru reclama de mai jos.. iar astfel pot spune ca asta este (probabil) cea mai tare reclama pe care am vazut-o vreodata.. like no other.. mai multe detalii pe http://bravia.sony.eu/bravia.html, great site also btw.

Related Posts:

4 Responses to Saritura perfecta (In cautarea fericirii 1)

Avatar

Culmea absentei « Clipe amestecate de vânt

January 21st, 2008 at 23:11

[…] P.S.: Probabil e de la diferenta de pas. […]

Avatar

ruxandra

January 22nd, 2008 at 00:36

vive la plastiline!!!!

Avatar

epic

January 23rd, 2008 at 10:19

Si aia cu vopseaua a fost frumoasa.

Avatar

anonim

January 29th, 2008 at 12:02

it just hurts like hell

Comment Form

Abonează-te prin Email

Categorii

Foto

111411001001919917896878863857