July 29, 2008 | In: comportamentul uman, personal

Luck is what happens when preparation meets opportunity

Tot vorbeam, în ultimul timp, cu diverşi prieteni despre oamenii care apar în reclame. Da, aceia, pe care îi vedeţi la televizor sau atârnaţi de vreun bloc.

Oare oamenii aceştia se duc la castinguri, se chinuie, se pregătesc, fac exerciţii sau mănâncă ceva special pentru asta? Oricum mă tot gândeam eu la astfel de chestii zilele trecute.

În seara aceasta mi-am dat seama că nu mai aveam hrană prin frigider, aşa că m-am gândit să dau o fugă până la supermarket. Cu cardul in buzunar şi teneşii în picioare păşesc agale pe dalele centrului sibian. Din senin, un tip mă strigă. Mă opresc, venea după mine. Se opreşte şi el. Începe să îmi vorbească, nu prea mă lasă şi pe mine să zic mare lucru. Aflu că face un casting şi caută oameni pentru o reclamă la Vodafone care se va filma in Sibiu şi caută anumiţi oameni, care să fie din Sibiu.

Mă simţeam ca ultimele pipiţe când se duc la concursuri de modeling, dar l-am lăsat să îmi facă câteva fotografii, nu ştiu.. poate dacă nu mă gândeam aşa mult la oamenii care apar în reclame nu aş fi acceptat.

As an inside, se va face o reclamă la Vodafone în Sibiu, cu nişte oameni (vă spun până pe 12 august dacă şi cu mine), şi are ca temă, ceva cu oamenii aştia bătând în pereţi ?!! mda.. Mi-a zis să nu mă tund şi nici să îmi dau ciocul jos.

Preparation: nu m-am mai tuns de 1 an şi 4 luni.

Opportunity: tipul care venise din Bucureşti, era obosit şi vroia să găsească nişte oameni şi apoi să meargă să facă un duş.

Am terminat. Mă întorceam de la cumpărături şi observ pe un bloc în renovare în centrul Sibiului, agăţată undeva la ultimele etaje, o reclamă. De data aceasta fără oameni, în care scria mare, alb pe albastru:

Sărută-ţi soţia în locuri în care nu a mai fost sărutată niciodată.

I rest my case!

Related Posts:

7 Responses to Luck is what happens when preparation meets opportunity

Avatar

sorin

July 30th, 2008 at 06:28

Da… apreciez postul (asta inseamna un post bun cum de mult nu am citit).
On topic: legat de reclama de pe blocul in contructie: la ce era??? :)

Avatar

Tudor

July 30th, 2008 at 10:02

După ce îţi pui belciugul în limbă, o să te copteze la multe alte reclame :P

PS: am văzut şi eu reclama respectivă…

Avatar

Ciprian

July 30th, 2008 at 21:13

uuu… cunosc o vedeta, as putea spune nu?

Avatar

iulius

August 1st, 2008 at 00:03

1 an si 4 luni… si eu de jumatate de an sunt privit mereu (eventual) insotit de exclamatii “ce par ai” ):

Avatar

Brânză de vaci, lapte de vacă, unt degeaba - Aurelian

August 3rd, 2008 at 16:33

[…] fost la cumpărături. DA, din nou! Şi NU, nu m-a mai agăţat niciun scouter de talente, ca data trecută. Probabil s-au speriat când m-au văzut cu teancul de serveţele în jurul nasului, căci […]

Avatar

Dacă nu vin ei la tine, nu te du la ei - Aurelian

August 11th, 2008 at 19:52

[…] să-mi sune telefonul. Nu, nu erau cei de la RDS, aşa cum aţi crezut. Era scouter-ul, care m-a racolat acum vreo 2 săptămâni pe stradă(remember?). M-a sunat să îmi spună ca sunt pe o listă foarte scurtă cu cei pe care regizorul […]

Avatar

Toate părţile rele au părţi bune - Aurelian

August 17th, 2008 at 16:38

[…] ştiţi că vă ziceam de reclama de la Vodafone care se va face în Sibiu? Well, până la urmă nu am fost ales. (publicul: […]

Comment Form

Abonează-te prin Email

Categorii

Foto

111411001001919917896878863857