September 12, 2008 | In: ceilalti, comportamentul uman

Nu suntem femei şi nici bărbaţi. Suntem oameni

Dacă eşti femeie trebuie să faci mâncare şi să întinzi rufele, dacă eşti bărbat trebuie să repari prizele şi ce se mai strică prin casă.

Sunt conştient de faptul ca femeile sunt mai orientate către artă, iar bărbaţii către raţional, însă nu am înţeles de ce trebuie să facem ceva doar că suntem femei/bărbaţi. You know, “Du şi tu gunoiul ăsta că de aceea eşti bărbat în casă!” sau “Poate îmi calci şi mie cămaşa pentru mâine la serviciu, că aşa fac femeile”.

Întotdeauna mi-au plăcut oamenii independenţi care pot rezolva orice problemă singuri, indiferent dacă sunt femei sau bărbaţi. Evident, este bine să ai un ajutor, dar hai să nu facem anumite lucruri doar pentru că suntem bărbaţi sau femei. Suntem oameni în primul rând ceea ce e mult mai important.

4 Responses to Nu suntem femei şi nici bărbaţi. Suntem oameni

Avatar

Sorin

September 12th, 2008 at 14:05

Barbatii insurati au o speranta de viata mult mai mare decat barbatii independenti(neinsurati), oare de ce? Asta cu nu suntem nici barbati , nici femei , suntem oameni sunt povesti si filozofii……i-ati tu nevasta si gateste-i tu ei…..sa vezi ce interesant o sa fie……si mai ales daca e carierista :)

Avatar

Cristina

September 13th, 2008 at 00:37

Daca barbatii traiesc mai mult casatoriti, femeile le supravietuiesc oricum acestora. Ma intreb daca am trai mai putin daca barbatii ar fi cei care gatesc.. se baga cineva la un studiu?

Avatar

iuliux

September 22nd, 2008 at 14:37

eu raman la ideea “treceau pe strada un om si doua femei”.

Iar diferentele e logic sa fie, pentru ca la om, culmea evolutiei in regnul animal, dimorfismul sexual este evident.

Avatar

Lenjerie Star

February 8th, 2010 at 21:38

si mie imi plac oamenii independenti

Comment Form

Categorii