cand munca te depaseste, claxoneaz-o


Work is either fun or drudgery. It depends on your attitude. I like fun.

poweredhmm.. aseara, undeva, tarziu in noapte, am realizat ca imi place mult mai mult sa lucrez in afaa programului decat in timpul lui.. da, stiu, suna ciudat, dar nu e vorba de asta. nu am vreun fetis ciudat, cand toti se duc acasa, eu raman si lucrez la birou.. ci pur si simplu ma pot concentra mult mai bine in afara programului, plus ca de obicei atunci cand ‘imi intru in mana la programare’ imi place sa continuu pana cand termin ceea ce faceam..

So, anyway, mai ramaneti si voi dupa program la serviciu.. daca banii in plus nu va atrag, atunci ganditi-va ca mai crestezi economia tarii :D.. hai, nu fiti egoisti. sa nu mai zic ca, de curand, am vazut un sondaj undeva la tv cred, in care se spunea ca bucurestenii stau mai putin la birou ca cei din provincie si ca lucreaza mai putin.. cu toate astea au salarii mult mai mari.. asa ca lasati dracu masinile si aparatele electrocasnice, vilele, apartamentele, vancatele de lux si puneti mana si munciti sa meritati acei bani.. de fapt.. munciti pentru voi nu pentru acei bani.. considerati banii nu ca o obligatie ca voi sa munciti ci ca o recompensa pentru efortul si timpul vostru.. nu inteleg de ce va mai grabiti dimineata.. stati dracu acasa daca tot nu va arde de munca.. ma scutiti si pe mine de stresul vostru si pe sefi de lipsa de productivitate..

Nu stiu, nu vroiam sa scriu despre serviciu, dar din pacate nu m-am putut abtine.. other news: pai, cateodata cuvintele fac mai mult decat propozitii intregi; oamenii care nu se vad,.. se schimba; i might be on to something; elevation

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.