discutii pe pervaz..


nu as fi crezut niciodata ca o discutie iti poate crea o satisfactie asa de mare nu prin subiectul ei ci pur si simplu prin modul de abordare. insa toata aceasta conceptie mi-a fost alterata anul acesta; nu acum ,insa mai de mult. mi-am dat seama ca aceasta este cel mai tare lucru ever. din puntul meu de vedere nu se comapra nimic cu o discuti foarte buna. ce e nevoie pentru o discutie de genul asta?.. well trebuie neaparat cel putin o persoana care sa stie sa inteleaga lucrurile cam din acelasi punct de vedere ca si tine. o persoana care sa stie regulile alea nescrise ale conversatiilor. apoi mai trebuie un subiect de plecare foarte bun. care sa aiba extrem de mult potential pentru o dezvltare ulterioara a conversatiei. si ma rog multe alte lucruri de car einca nu m-am prins. insa revenim la discutie.. discutiile sunt de zeci de mii de tipuri, insa ele pot fi grupate foarte simplu in doar cateva dupa mine: discutii interesante, discutii necesare, discutii plictisitoare, non-discutii si duscutii foarte interesante. 95% intra la non discutii.. da acelea care le ai cu venici, prieteni, rude…unde nu comunici, doar scoti cuvinte pe gura fara sa spui nimic. anyway, revenind si mai mult la subiect imi dau seama ca pervazul facultatii(cibernetica) este ideal pentru discutii, in special etajul 1. mi-am dat seama ca acolo am avut zeci de discutii, unele interesante altele nu, insa de multe ori au fost in cele 5%(procente). nici nu stiu exact cu cine nu am avut discutii acolo, insa cred ca de-a luangul timpului(1 an si ceva) au fost cateva discutii sau doar momente de care sa imi aduc aminte ceva timp de acum incolo. nu sunt chiar independent, de multe ori am nevoie de o discutie, insa am nevoie de o discutie extrem de itneresanta pentru ca altfel nu am ce sa spun, mi-e indiferent ce haine mai sunt de vanzare, ce posturi tv urmariti, ce mancati, ce faceti cand dormiti, dar daca stiti sa comunicati suficient de bine tot ceea ce vreti sa spuneti va asigur ca imi veti capta atentia. altfel, nu! cu siguranta oamenii uita sa comunice in fiecare zi si au impresia ca trebuie neaparat sa ne exprimam prin cuvinte. well cele mai interesante momente ale celor mai interesante discutii pe care le-am avut, nu prea au fost presarate de cuvinte, insa au fost bogate in lacrimi, zambete, priviri, gesturi. in alte simuri decat cel auditiv. pervazul in cibernetica este un loc destul de bun pentru inceperea unei discutii si mai bune. daca treceti pe acolo intamplator si ma vedeti ca nu fac nimic si doar stau pe pervaz.. vorbiti-mi doar daca aveti ceva cu adevarat de vorbit*.* a se face diferenta intre un subiect extraordinar si un subiect slab tratat dintr-un punct extraordinar de vedere.ok, a trecut si ziua romaniei, am fost acasa.. voi ce ati mai facut?:Ppentru maine:

  • invitatie intr-un cerc restrans
  • vreau sa tin pentru mine
  • invatava-ma cum sa (nu) o stric

5 responses to “discutii pe pervaz..”

  1. cred ca ati innebunit dreaq cu Blogurile astea… jurnalul este personal ma nu trebuie sa te lauzi cu el sa vada toata lumea… dar ce sa faci altceva…asa e… te cred … de plictiseala…

  2. cred ca discutii interesante poti sa ai si cu prietenii,iti place mult pervazul ala :P, sunt curioasa cum e! dar ma gandeam…. poti sa ai si un subiect banal si dezvoltandu-l poti avea o discutie interesanta, totul depinde de tine, de gandirea ta, si punctul de vedere, iar pe alta parte poti sa ai un subiect banal si sa nu poti vb nimic despre el, decat cele stiute de toata lumea. oricum ce ma enerveaza la culme pe mine la majoritatea oamenilor din ziua de azi, in special cei cu varsta intre 14-23 de anu, este faptul ca atunci cand vor sa aiba o discutie, dupa ei interesanta, incep a se pierde in cuvinte grele, nestiute nici macar de ei, cuvinte care nu sunt necesare ptr. discutia respectiva. Ceea ce face ca o discutie sa fie interesatna,dupa parerea mea, este sa fii sincer, sa spui exact ce gandesti, binenteles corect, sa nu incerci sa fi destept atunci cand nu e cazu, sa iti arati toate punctele de vedere si asa mai departe. Dar fara cuvinte pe care nici macar tu nu le stii!!!! Pentru ca cel cu care vb isi va da seama imediat, si te va citi foarte bine ce fel de om esti. Degeaba ai spune atatia termeni “cercetati” daca nici macar nu ai citit carti la viata ta. Ok, hai ca am dat-o in alta.
    Si eu as vrea sa am un loc de discutii! how knows….maybe someday i’ll have my own “pervaz” scuze ca nu am scris in eng. dar nu stiu cum se zice, oricum la ora asta nici macar nu as putea sa=ti spun mama in engleza :)
    Frumos Aurelian, ptr. data viitoare as vrea sa citesc despre “invata-ma cum sa nu (o) stric”

  3. dupa sistemul cui nu-i place,sa nu mai citeasca, iar critica e buna cand e constructiva, ar trebui sa mai ramana pe aici cativa,care inteleg ca acesta nu este jurnal in adevaratul sens al cuvantului, ci un mod de Comunicare(asta se face intre emitator si receptor) a unor idei in legatura cu diferite subiecte.. de exemplu:”invata-ma cum sa (nu) o stric”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.