La drum de seară


++++unu+++++

South Park este foarte slab. Nu mă aşteptam să fie aşa prost la cât de mulţi oameni mi l-au lăudat. Aparent, numai peste astfel de cazuri dau în ultimul timp, sau poate mi se pare mie.

Când ai un mărţişor legat de şiret lumea se uită puţin mai speriată la tine şi nu înţelege mesajul. Aparent, numai peste astfel de oameni dau în acelaşi ultim timp.

++++اثنين+++++

Şi acum, pentru ca tot am aflat că blogul îmi este citit în lung şi în lat pentru a se vedea dacă mai scriu prostii pe aici, vreau să vă împărtaşesc o mică poveste. Este o poveste despre oameni fricoşi. Despre oameni care controlează alţi oameni tocmai pentru că le este frică de ei. Ştiţi, exact ca şi câinii care latră puternic în spatele gardurilor înalte.

+++++++++

Cred în puterea oamenilor de a schimba lumea şi nu în puterea lumii de a schimba oamenii.
Îmi plac oamenii care au mintea deschisă, oamenii care au şi cred în valori morale.
Ah.. şi era să uit, optimismul, precum si simţul umorului sunt dovezi ale este o dovada necesară(nu suficientă) a unei minţi sănătoase.
Nu-mi plac oamenii care nu au respect pentru ceilalţi oameni sau pentru lucrurile acestora, de aceea, Octavian e cam bou în ultimul timp(şi el nici măcar nu se supără, vedeţi?!)

Dacă nu aţi înţeles unde era povestea.. citiţi mai bine, este ascunsă pe aici pe undeva.. sau, mai bine încercaţi AICI sau dacă nici acolo nu o găsiţi, cred că aici e sigur.

Tudore, IP!

,

2 responses to “La drum de seară”

  1. south park nu e foarte slab… are si momente slabe, dar am vazut toate 11 sezoanele si astept sezonul 12 si pot sa spun ca trateaza multe probleme si au chiar si umor :)
    Dar, am mai zis, pentru episodul Quintuplets (sezonul 4) ii urasc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.