Luna prostiei native


Luna prostiei native
A inceput cursa catre aglomeratia de nedescris, catre cadouri scumpe si nefolositoare, a inceput cursa spre consumerismul neconstrolat..
Intr-un articol din Evenimentul Zilei apare urmatorul sfat de urmat:

Pentru iubit sau iubita. Un produs de marca, scump si la moda. Este cadoul ideal prin care transmite faptul ca si la anul va fi in stare sa ofere ceva de pret aceleiasi persoane, pe langa sentimente.

Cand citesc asemenea balarii, ma simt si mai mandru ca sunt roman, chiar imediat dupa ziua nationala. Cum sa nu te bucuri cand iti dai seama ca traiesti intr-o societate care incearca sa isi ascunda frustrarile inapoierii fata de tarile dezvoltate prin incercarea de periere a orgoliului??

Nu este luna cadourilor, este luna colindatoarelor de mall-uri si a prostiei native. De abia astept..


2 responses to “Luna prostiei native”

  1. Mai Aurelian, cum poti sa spui tu ca este luna “prostiei native”?!? Adica, ce, romanii “e prosti”?!? Doamne, cand citesc si eu articole de genul aluia pe care l-ai dat tu exemplu ma gandesc asa ca bou’ in mintea mea de nematurizat: “lasa mah, mai bine asa, daca ma nasteam eu american??? ma injurau’ toti baietii de la care fur petrol…asa…mai bine roman, chiar daca ma injura…un alt roman…macar il inteleg :)”. Frumos, d-abia astept sa stau la market-uri la coada cate o ora juma’, numa asa sa am timp sa citesc cu atentie toate etichetele produselor cumparate…Vezi tu, toate au un scop…cozile, aglomeratia…tu-ti dai seama ca omu’ crapa de frig in toiu’ zilei daca nu era asa aglomerat 226? sau la metrou, la fel…etc… La final vreau sa iti zic ceva sa te mai linistesti: stai calm, suntem si, cel putin in viitorul apropiat, vom mai trai inca in Romania, unde fiecare lucru se face organizat, cu o decenta exemplara, asa cum ne sta noua bine. Spor la cumparaturi! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.