oameni care suna prea rar


ii stiti pe oamenii aceia pe care ii salutati cand treceti pe langa ei pe strada si probabil schimbati si doua trei cuvinte la ocazii speciale?.. da ii aveti in lista de yahoo messenger si aveti si mobilul lor dar nu vorbiti niciodata nimic cu ei, nu va suna, nu ii sunati. totul e bine. e ca un fel de legatura care nu exista de fapt. cu toate ca ai putea da de ei oricand, nu faci asta nicioadata. e ciudat cum totusi din cand in cand(odata la 6 luni) primesti bip de la o persoana din asta. asta mi s-a inamplat mie ieri. ce dracu sa fac. ii dau bip inapoi??.. adica, ce inseaman de fapt bipul. ca te gandesti la persoana asta. dar dracu nu am mai vb de luni de zile, imi da bip?.. ce sa insemne asta. sa ii dau si eu bip. dar doar atat. poate sa-i dau un mesaj sa intreb ce mai face.. sau poate ar fi mai bine sa o sun. cred ca o sa ii fac o surpriza. dar nu sun. ce sa fac dupa aceea, sa nu avem ce sa discutam si sa ii spun, “bine, mai vorbim…” .. stim bine ca nu o sa mai vorbim decat pana peste alte 6 luni, sau poate nici atunci ca poate ii dau block in lista de messenger si ii stergs si numarul din agenda. oricum nu ii voi simti lipsa prea mult. totusi hai macar sa-i dau un bip. da, i-am dat bip inapoi. nu m-a facut sa ma simt mai bine, mai rau, mai bun, mai prost, mai in nici un fel, doar i-am dat bip. astept urmatorul bip, peste 180 de zile. .. T-179.. and counting.. cine poate sa-i mai inteleaga si pe astia.. suna-ma frate daca ai ceva sa-mi spui, ce sa inteleg eu din doua bip-uri pe an?.. macar da-mi mesaj.. apare un delay in scrierea si receptionarea lui, bipul parca este extrem de privat, ca e live.. stii ca in timp ce tu auzi telefonul sunand asta se inampla si la capatul celalalt al convorbirii.. bip-ul este prea privat pentru cineva cu care nu vb decat de 2 ori pe an. pentru maine:

  • fara telefonul mobil
  • statusuri
  • a white board to organize my life
, ,

5 responses to “oameni care suna prea rar”

  1. mah… ma scuzi ca ti ma dat beep acum 3 minute, adica exact inaite sa ti citesc debitarile pt azi…. will never happen again. Yeah Right!!! macar eu nu fac parte din categoria aia…. sau fac si nu stiu eu??? macar eu sun in 95% din cazuri :)
    anyway…. asta cu beepul eu o vad ca o plictiseala, ceva de genul.. asta ce o mai face: sa-l sun… ete draci; sa-i dau un mesaj… si ce sa scrie in el???; lasa frate ca dau beep, nu de alta dar oricum ma plictisesc fumand tiagara asta singur….
    asa ca …. beepul e cel mai de ajuns.. si nu e asa de personal nu de alta dar in 70% din cazuri beep-ul il vezi dupa si nu atunci cand l-ai primit deci….ar fi fost mult mai personal mesajul (te facea sa te gandesti la el mult mai mult decat un simplu beep)… sa nu mai zic de telefon… hai ca iar se termina cerneala de pe PS2 si e greu de reincarcat…
    pt maine… statusuri frate!!!! tu.. acest…. Il Comandante al statusurilor :) (de unde am scos-o pe asta? ma uit de 3 seri la Sopranos asa ca… nah.. mai prinde omul o expresie, o idee). Ref to Statusuri… in ultimul timp nu mai esti asa la inaltime asa ca….te rog sa iei o atitudine in acest sens… statusul tau este ca ziarul de dimineatza pt mine asa ca daca ziarul e prost intr-o zi nu am sa l mai cumpar. yeah, i know… u don’t give a fuck!!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.