revelion pe 31


in primul rand imi pare rau ca astazi nu a mers site-ul aproape deloc.. nici macar de scop.. nu stiu ce au facut astia la servere, dar ideea e ca nu prea a mers, in special dupa amiaza si seara.

asa.. trecand la subiect.. zilele astea am realizat ca gata… vine. cine vine? .. fizz!… errrm, nu, revelionul.. iar cea mai asteptata zi a anului. nu pot sa cred ca a mai trecut un an.. si ce an.. god, anul trecut parca ma bateam cu bomboane contrafacute pe undeva printr-o garsoniera. dar asta e. mereu ma intreb cum de s-a dus asa repede. si mereu de abia astept revelionul. nu situ de ce, dar ma face sa ma simt foarte bine mereu. poate pentru ca e cea mai diferita zi din an, cel putin al numarului de oameni care participa pana si involuntar la ea. nu stiu.. e ceva la revelion care imi place foarte mult.dupa cum spuneam zilele trecute mi-am dat seama ca se apropie cand am inceput sa fiu intrebat ce fac de revelion.. dar nici nu vreau sa ma gandesc de pe acum.. pana la revelion mai e un site si un inceput al altuia.. da, mai noi masor timpul in proiecte de site-uri(defect profesional). bine, lasand glumele de o parte, trebuie ca anul asta sa ma simt si mai bine decat anul trecut, insa va fi asa de greu, pentru ca anul trecut au fost asa de multi factori care m-au facut sa ma simt bine.. a fost absolut genial, m-am simtit asa de liber si de bine. nu stiu cand m-am mai simtit asa de liber.. pe bune sticla aia intreaga de sampania chiar m-a ajutat mult.. cred ca trebuie sa incerc si anul asta.. ;) se pare ca asta e unul dintre facotori.. oricum pana la sfarsitul anului, si dupa o sa va mai scriu despre revelion, aproape sigur, atat de mult imi place..apropo, daca vrea cineva sa ii fac o vizita de revelion sa spuna de pe acum, pentru ca sa imi fac timp, macar cateva minute sa trec si pe la voi.. aa da.. ce o sa fac de revelion?.. for tomorrow:

  • decizii importante luate subiectiv
  • spiritul craciunului?..
  • nu-mi ajung 24 de ore

Dank je22


3 responses to “revelion pe 31”

  1. nu stiu ce iti place asa mult aceasta zi simpla din viata noastra!? defapt nu am inteles niciodata schimbarea brusca a fetei,si a comportamentului oamenilor atunci cand vine vb de revelion. Da, recunosc e dur ca asculti muzica si sa fi alaturi de prietenii tai, dar chestia asta o poti face si in orice alta seara. Si niste artificii, da hai sa zic ca asta merita vazut. In rest it sucks. Anu trecut eram acasa, si cu toate ca ma simtteam rau, m-am uitat la un film exceptional cu Jack Nicholson “One flew over the cuckoo’s nest”. SIncera sa fiu, mi=a placut la nebunie, chair daca nu eram cu altcineva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.