Un’ ma duc?


Salut, iata, au trecut vreo 22 de ore de cand mi-am lasat soarta concedului in mana voastra. Pana acum au fost propuse 31 32 de destinatii destincte. Inca mai astept de la fiecare dintre voi cel putin o propunere, in special de la cei care inca nu au pus nicio destinatie in baza de date.Ca sa va mai aduc aminte despre ce vorbesc – Pai ideea e urmatoare, saptamana viitoare am cateva zile de concediu, si pentru ca m-am gandit ca tot ceea ce scriu in blog este influentat de viata mea.. de ce nu si viata mea sa fie influentata de ceea ce este in blog. Este, daca imi permiteti viata 2.0 . Pentru ca, pur si simplu, niste oameni pe care, poate nu i-am vazut niciodata si nu ii cunosc imi pot schimba viata, nu cu mult, dar macar mi-o pot influenta destul de radical pentru cateva zile.Ce trebuie sa faceti voi? E simplu, trebuie doar sa intrati pe pagina de inregistrare a destinatiilor si sa propuneti cate destinatii vreti voi dinstincte fata de ale celorlalti. Trebuie decat sa tineti cont ca destinatiile sa fie din Romania si sa fie localitati sau in apropierea localitatilor si sa se poata ajunge cu trenul sau sa imi propuneti un mod de a ajunge acolo, unde este cazul.

De ce sa faceti asta? Pai in primul rand pentru ca imi puteti impartasii din locurile care voua v-au placut, sau pentru ca ati vrut sa mergeti undeva si nu ati avut ocazia si asa va pot eu povesti cum a fost. Apoi, ca sa nu ziceti ca sunt eu Nae, o sa aduc celui care propune destinatia ce va fi aleasa un obiect, simbolic din acel loc.

Cum se alege destinatia? Locul unde voi merge in concediu va fi ales cu ajutorul unei aplicatii online care este deocamdata in curs de dezvoltare. Aceasta, odata ce va deveni functionala va rula in timp real si la fiecare jumatate de secunda va alege la intamplare un numar din numarul de destinatii. Numarul va corespunde cu coloana id a tabelului. Asadar aplicatia va rula in continuu pana luni, la ora 18:00 a Romaniei cand se va opri asupra unui singur numar. Aceea va fi destinatia.

!! Reveniti pentru update-uri sau/si inscrieti-va la feed-ul RSS

,

One response to “Un’ ma duc?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.