February 14, 2007 | In: ceilalti, comportamentul uman

a 45-a zi din an

doar pentru ca nu o suport, nu inseamna ca sunt impotriva ei..

nu inteleg ziua asta. nu am inteles-o niciodata.. de ce imi trebuie o anumita zi care sa imi aduca aminte cat de mult ar trebui sa iubesc persoana de langa mine? de ce trebuie sa imi spuna toata lumea ca astazi trebuie sa ii fac un cadou?.. de ce toate reclamele contin inimi zilele astea?.. .. ma enerveaza lumea asta. si cum la noi romanii, orice sarbatoare e buna pe langa celelalte sute de sarbatori.. evident ca nu puteam sa o ratat si pe asta, after all e pozitionata perfect.. suficient de departe de sarbatorile de iarna, dar suficient de departe si de martisor si ziua femeii, pentru ca atunci evident ca ar fi fuzionat.. si nu mai aveam atat de multe sarbatori.. so.. ma repet ca nu pot sa inteleg.. de ce dracu trebuie neaparat sa ii spun astazi ca o iubesc, cand am 365 de zile pe an in care ar trebui sa fac asta?? de ce azi, trebuie sa ii fac un cadou, cand pot sa ii fac cadouri si maine, si sambata si vineri, si pentru ca e a 5-a oara cand la protv sau un film bun sau pentru ca e a 3-a zi din prima saptamana cu numar prim din luna a 3-a inaintea celor de vara.. de ce imi trebuie un motiv sa ii fac cadou??.. cand motivul e simplu.. e langa mine!.. nu-mi trebuie sa imi spuna nici un magazin sa ii cumpar asta, pentru ca e rosie.. si.. e cu sclipici.. nu trebuie sa imi spuna nimeni nimic.. stiu eu ce vrea.. si nu e rosu.. si nu e neaparat asa cum vad “ei” dragostea.. sarbatoare.. improvizata, intretinuta de astia prea fitosi si prea superficiali.. ma rog.. nu am nimic, cu cei care fac cadouri astazi.. and all that.. dar.. deja ma apasa rau chestia asta.. e prea rosie..e prea secanta.. e prea.. uffff.. poftim, din punctul meu de vedere.. in fiecare zi ar trebui sa fie sfantul valentin..

Related Posts:

3 Responses to a 45-a zi din an

Avatar

Sam

February 14th, 2007 at 14:48

good point……very good point…si k sa fie in ton…nu pare mai mult a americanizare? valentine’s, hallowen etc…in fine…poate e pe langa subiect….da’ vorba unei colege (creatza) “imaginea unui cuplu in ziua d valentine’s va fi: ea cu un trandafir si un pachetel …..el cu un pachetel”…si imi pun si eu intrebarea “de ce azi…si nu in fiekr zi?”…anyway…Happy Valentine’s????

Avatar

George

February 14th, 2007 at 21:47

“parerea mea” e k nu trebuie sa sarbatorim ziua asta pt k nici macar nu e o sarbatoare a noastra …si chiar dak ar fii eu unu tot nu ash sarbatori-o ; e imprumutata de la americani si magnificata de ai noshtrii doar asha k sa avem pe ce sa dam banii si sa ai bei ahia de la tv rating mai mare k dau o emisiune speciala de Valentene’s Day…pe de alta parte nu ne strica noua “barbatilor”[:))] o reamintire k femeile au nevoie sa li se arate mult mai des decat noua k le iubim k pana la urma trebuie sa recunoashtem k nu ne omoram cu romantismul zilnic.(poate mai intru,acum nu am avut ce sa fac)

Avatar

God, Love and Sex - Aurelian

June 25th, 2009 at 17:52

[…] În fiecare an, în jurul datei de 14 februarie lumea caută despre “love”.. aşa cum mai spuneam; […]

Comment Form

Abonează-te prin Email

Categorii

Foto

111411001001919917896878863857