January 25, 2008 | In: ceilalti, dimineata, personal

Daca e vineri, inseamna ca e vineri

Daca e vineri, inseamna ca e vineri

Nu stiu de ce zilele de vineri sunt muuult mai interesante si mai bune(pentru mine, cel putin) decat orice alta zi.. este ziua aceea in care nu ai parte de plictiseala de weekend, insa simti relaxarea lui. Este ziua care incununeaza saptamana, pentru ca oricat de proasta ar fi fost saptamana, astazi se termina, sau daca ai avut o saptamana buna, cu atat mai bine.. astazi te vei simtii si mai bine din cauza asta..

Oricum si pe aici, e bine si frumos.. spre exemplu Octavian si Ruxandra se jignesc voluntar pentru a se incuraja sa se lase de fumat.. Tudor ne spune ca Dan i-a dat un dolar, Ciprian (unul din cei 2) isi pune intrebari existentiale, Alin vrea sa ne vireze salariul in contul de paypal.. numai tampiti!.. ca doar e vineri!

Related Posts:

3 Responses to Daca e vineri, inseamna ca e vineri

Avatar

fely

January 25th, 2008 at 16:18

si mie tot vinerile imi plac.ca se duce saptamana, ca incepe week-endul, ca se pune de-o bauta si mai ales ca vineri auzi cele mai amuzante povesti : la mine a fost “Fratia cuptorului”-niste colegi care si-au marcat exclusivitatea in folosirea cuptourului cu microunde printr-un poster replica la LOTR la care un sarac dtp-ist a munci o zi intreaga.
vineri sa fie.

Avatar

Articole de Bucuresti - Aurelian

January 25th, 2008 at 17:16

[…] nu mai ziceti voi de mine.. ;) dar oricum.. e inca vineri. Tags: bucuresti, viata You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. […]

Avatar

papefingered

January 25th, 2008 at 18:14

de multe ori m-am intrebat… cum canta Madrigalul vinerea?… :)

Comment Form

Abonează-te prin Email

Categorii

Foto

111411001001919917896878863857